Veien til å bli Norges første bimbo doll

Hei igjen alle sammen<3

 

Så hyggelig at så mange klikker seg inn på bloggen min. Jeg hadde nesten regnet med det, hadde gjort det samme selv.  Spennende å lese om eksentriske mennesker som meg. Jeg  føler ikke like sterkt  ubehag ved å bryte sosiale normer som folk flest,  og sånn kommer jeg til å være til den dagen jeg forlater vår vakre planet <3

 

Slår aldri feil med store silikon pupper:) #Bewhoyouare

 

Det finnes nok fashion, sminke, mat og treingsbloggere der ute, På tide med noe nytt her på blogg.no:)

Det krever en del jobb for å se ut som en ekte bimbo doll. Hard trening og Sunt kosthold. Jeg går på en streng diett og jeg trener hver eneste dag med en personlig trener. Spiser havregrøt og eggehvite til frokost, min livsstil har endret seg drastisk. Jeg elsker mat og har et veldig godt forhold til det, Så det blir noen tøffe måneder fremover:)

 

Selfie og underboob:)

I dag var jeg å  fikset neglene mine hos min faste negledesigner Anna<3  Skal fortsette å pynte dem på Lørdag. Hadde sykt dårlig tid i dag:(

 

Takker alle som støtter meg på veien. Dere som hater meg og synes jeg er helt blåst i huet kan jo heller prøve å like meg;) 

 

Stay tuned doll & tits  lovers<3

IKKE GLEM Å FØLG MEG PÅ MIN POPULÆRE INSTAGRAM @SINDYSTARLET

 

 

10 kommentarer

Så gøy at du virkelig tør å stå frem og være den du er. Det er viktig her i livet. Følgte den gamle bloggen din. Hvordan går det med planen om større pupper?

Marlene: Det er veldig hyggelig å høre:) så gøy ar du leste min gamle blogg, Savner den litt da <3 Skal ta større i løpet av 2018. Klem

Du er bare fantastisk rå;-) elsker stilen din og bloggen din. Bildene dine er nydelige og sexy:-) Hilsen stor fan:-)

Chris: takk:) Love you

Du er bare fantastisk råsexy;-) elsker stilen din og bloggen, og gleder meg til å følge med på utviklingen din her:-) stå på, vi trenger slike herlige damer som deg:-)

Chris: Glad du støtter en som megð???

Klart jeg støtter en som deg, elsker damer som kjører sin egen stil utenom det vanlige;-) gleder meg til neste blogg:-) du har en herlig humor og sjarm og bildene dine blir jeg helt forelsket av:-)

Chris: Normal is boring:) Må bli flink til å blogge fast. Bra du ser at jeg har litt humor. Klem

hvor store pupper skal du ha? spennende:)

marlene: Ganske store:) må ringe legen snart

Skriv en ny kommentar